Gündüzlü Engelsiz Yaşam Merkezi için başvurular alınmaya başlandı

Önümüzdeki günlerde gündüzlü bakım hizmeti vermeye başlayacak olan Gündüzlü Engelsiz Yaşam Merkezi için başvurular alınmaya başlandığı bildirildi.
Gündüzlü Engelsiz Yaşam Merkezi’nden yararlanmak isteyen vatandaşların; 0-18 yaş aralığında olan engelli çocuklar için çocuğun bakımını üstlenen kişinin başvuru dilekçesi ve yetkili hastaneden alınacak Çocuklar İçin Özel Gereksinim Değerlendirme Raporu (ÇÖZGER), 18+ yaş engelli bireyler için Erişkinler İçin Engellilik Değerlendirmesi Hakkında Yönetmelik kapsamında Erişkinler İçin Sağlık Kurulu Raporu ile başvuru yapması gerektiği belirtildi.
Başvuru yapmak isteyen vatandaşları belirtilen rapor ile birlikte 30 Ocak 2023 tarihinden itibaren Kars Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürlüğü’ne başvuru yapmaları gerektiğini ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79