18 ilde sahte engelli raporu hazırlayan şebekeye operasyon: 380 gözaltı kararı

 Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte engelli raporu düzenleyen şüphelilere yönelik uzun süreli gerçekleştirdikleri teknik ve fizik takibin ardından operasyonu başlattı. 

İzmir merkezli 18 ilde; aralarında organizatör, joker, hastane çalışanları, doktor, devlet memurları, aracı ve sahte rapor sahiplerinin de bulunduğu 380 şüphelinin yakalanmasına yönelik dev operasyon başlatıldı.

51 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

380 şüpheliye yönelik operasyon sürerken, haklarında gözaltı kararı bulunan 51'i yakalandı.

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ise 3 tabanca, 310 mermi, 49 bin 700 lira, içinde birçok notun bulunduğu 6 ajanda, başkalarına ait hesap dekontları, çeşitli isimler adına düzenlenmiş 27 sahte sağlık kurulu raporu, 105 sentetik hap, çok sayıda muayene kağıdı ve dijital materyal ele geçirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79