19 yıldır zihinsel engelli üvey oğluna bakıyor

Palandöken merkez Abdurrahmangazi Mahallesi'nde yaşayan Sait Akgül´ün eşi, 19 yıl önce doğum yaparken hayatını kaybetti. Zihinsel engelli olarak dünyaya geldiği gün annesiz kalan çocuğa 'Muhammed Berat' ismi verildi. Sait Akgül, eşinin vefatından sonra hayatını Ayşe Akgül´le birleştirdi. Muhammet Berat´a sahip çıkan Ayşe Akgül, 19 yıldır bakımıyla ilgileniyor.
Palandöken Belediyesi Toplum İletişim Merkezi (PALTİM) ekipleri, 19 yıldır üvey oğluna bakan Ayşegül Akgül´ü ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutladı ve hediye verdi. Ziyaret için teşekkür eden Akgül, Muhammet Berat´ı hiçbir zaman üvey evladı gibi görmediğini söyledi. Akgül, "O bizim canımız. Onu dünyalara değişmem. Bu can bu bedende olduğu müddetçe onun emrinde olacak. Belediye Başkanımız Muhammet Sunar´a bu nazik düşünceleri için teşekkür ediyorum" dedi.
BAŞKANA HEDİYE GÖNDERDİ
PALTİM ekipleri Anneler Günü kutlaması etkinliği kapsamında Kayakyolu semtinde yatağa mahkum yalnız yaşayan Vecihe Tolar´ı (76) da ziyaret etti. Palandöken Belediyesi´nin ihtiyaçlarını karşıladığı Vecihe Tolar, sürpriz kutlama için mutlu olduğunu belirterek, elleriyle ördüğü lifi başkan Muhammet Sunar´a hediye gönderdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79