568 TL engelli maaşıyla geçinebiliyorum

Sadece engelli maaşı ile geçindiğini, faturalarını komşularının ödediğini söyleyen Yunus Kumru isimli vatandaşa röportaj sırasında yeşil tişörtlü başka bir vatandaşın sarf ettiği sözler büyük tepkilere neden oldu.

Sadece engelli maaşı ile geçindiğini, faturalarını komşularının ödediğini söyleyen Yunus Kumru isimli vatandaşa röportaj sırasında yeşil tişörtlü başka bir vatandaşın sarf ettiği sözler büyük tepkilere neden oldu.

Ortaya Karışık adlı YouTube kanalı, Yunus Kumru isimli engelli vatandaşla röportaj gerçekleştirdi. 

Sadece engelli maaşı olan 568 TL geliri olduğunu anlatan Kumru, bunun 500 lirası ile kirasını ödediğini, faturalarını komşularının yatırdığını anlattı.

"MÜSLÜMAN AÇ DA KALSA ŞÜKRETMEK ZORUNDA"

Kumru'nun sorunları anlattığı sırada röportaja dahil olarak adeta Türkiye gündemine oturan ve 'yeşil tişörtlü' olarak tanımlanan vatandaşın söylediği sözleri milyonlarca insan hayretler içinde izledi. 

Eski cep telefonunu göstererek "telefonum tuşlu" diyen Kumru'ya yönelik "Geçim sıkıntısı olan bir insan için telefon lükse girer. Müslüman aç da kalsa şükretmek zorunda. Bu Cumhurbaşkanı olan kişi ne yapmadı" ifadelerini kullanan yeşil tişörtlü kişiye büyük tepki gösterildi. 

Sosyal medyada platformlarında yayılan röportajı sadece Twitter'dan 3 buçuk milyon kişi izlerken YouTube'da ise binlerce kişi izledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79