6 Engelli Vatandaş Akülü Araçlarına Kavuştu

İhtiyaç ve talepler üzerine Merkez, Güneysu ve Pazar ilçelerinde ikamet eden engelli vatandaşları evinde ziyaret eden Meclis Başkanı İbrahim Türüt ve İl Genel Meclisi Üyeleri, 5 adet akülü engelli aracını sahiplerine teslim etti. İstanbul’da ikamet eden Rizeli gence ise engelli aracı kargo yoluyla gönderildi.

Engelli vatandaşların ve ailelerinin sevinçlerine ortak olan Başkan Türüt, gelen taleplerle ilgili bir çalışma yaptıklarını ifade ederek “Hem ikili diyaloglarımız hem de iş insanlarımızın katkılarıyla tedarik ettiğimiz 6 adet akülü engelli aracını sahiplerine ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu süreçte çalışmalarımıza destek veren herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

rize-il-genel-meclisi-baskani-ibrahim-turutun-girisimleriyle-alinan-6-adet-akulu-engelli-araci-ihtiyac-sahiplerine-ulastirildi-1.jpgrize-il-genel-meclisi-baskani-ibrahim-turutun-girisimleriyle-alinan-6-adet-akulu-engelli-araci-ihtiyac-sahiplerine-ulastirildi-2.jpgrize-il-genel-meclisi-baskani-ibrahim-turutun-girisimleriyle-alinan-6-adet-akulu-engelli-araci-ihtiyac-sahiplerine-ulastirildi-3.jpgrize-il-genel-meclisi-baskani-ibrahim-turutun-girisimleriyle-alinan-6-adet-akulu-engelli-araci-ihtiyac-sahiplerine-ulastirildi-4.jpgrize-il-genel-meclisi-baskani-ibrahim-turutun-girisimleriyle-alinan-6-adet-akulu-engelli-araci-ihtiyac-sahiplerine-ulastirildi-5.jpg

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79