Başkan Bayık engelliye elektrikli motosiklet hediye etti

Sosyal belediyecilik projeleri kapsamında birçok engelliye farklı türden engelli aracı desteğinde bulunan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık örnek bir davranışa daha imza atarak Bedensel Engelliler Derneği Hilvan Şube Başkanı Ömer Faruk Köylü'ye üç tekerlekli elektrikli motosiklet hediye etti.

Motosiklet ve anahtarını Köylü’ye teslim eden Başkan Bayık; 'Göreve geldiğimiz günden beri engelli kardeşlerimizin yaşam şartlarını iyileştirmek için birçok engelliye ihtiyaçlarına uygun farklı türden engelli aracı desteğinde bulunduk. Bugün de ihtiyacı olduğunu tespit ettiğimiz Bedensel Engelliler Derneği Hilvan Şube Başkanı Ömer Faruk Köylü'yedoğa dostu üç tekerlekli elektrikli motosiklet desteğinde bulunduk. Bunda sonra daha rahat ulaşım sağlayabilecek. Kazasız belasız kullansın. Bugüne kadar her zaman mağdur vatandaşlarımızın yanında olduk. Bundan sonra da ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz.” açıklamasında bulundu.

Hediye edilen üç tekerlekli elektrikli motosikletten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bedensel Engelliler Derneği Hilvan Şube Başkanı Ömer Faruk Köylü Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79