Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı sanatseverleri ağırladı


Bodrum Atölye Buluşmaları kapsamında Ressam Yasemin Erdin Tavukçu’yu ağırlama imkanı bulan Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı, “Kolaj Çalışması” konulu etkinliği Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı atölye ile özel eğitim öğretmenleri ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirdi.


Bodrum’da düzenlenen Bodrum Atölye Buluşmaları (BAB) sanatçı ile sanatsever arasında dolaysız ve aracısız bir ilişki kurmak hedefiyle sanatseverleri ve vakıf öğrencilerini aynı çatı altında birleştirdi. Öğrencileri sanatseverlerle bir araya gelerek sanata olan ilgilerini pekiştirmesine vesile olan etkinlik öğrencilerin sosyalleşme sürecine de katkı sağladı.


Gamze Çarmıklı İş ve Sanat Atölyeleri binasında gerçekleşen etkinliğe Yönetim Kurulu Üyesi Sadife Akdolu ile geçmiş dönem Yönetim Kurulu Üyesi İlknur Yardım Özer ev sahipliği yaptı.

Etkinlik sonunda Ressam Yasemin Erdin Tavukçu’ya teşekkür belgesini takdim eden Sadife Akdolu bu tür etkinliklerin Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’nda gerçekleşmesinin Vakıf öğrencilerinin sanat becerilerinin gelişmesini desteklediğini ve sosyalleşerek, keyifle vakit geçirme imkânı bulduklarını dile getirdi.

FacebookTwitterEmailPinterestLinkedInWhatsAppCopy LinkMessengerPrintTelegramPaylaş

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79