CHP'li Özgür Özel, yeni Anayasa taslağı hakkında konuştu

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, partisinin Hatay İl Örgütü'nü ziyaret etti. Özel, ziyaret kapsamında partisi tarafından hazırlanan Anayasa taslağıyla ilgili de bilgi verdi. Özel, "Yeni yapılacak anayasada doğa, çevre olacak. Kadınlara ve engellilere karşı koruyucu pozitif ayrımcılık maddeleri olacak. O anayasada hukukun üstünlüğü, yargı bağımsızlığı, bağımsız Anayasa Mahkemesi olacak. O anayasada asgari ücretlinin maaşından vergi alınmaması, sürdürebilir kalkınma için, ülkenin önünü açabilecek her türlü düzenleme olacak" dedi.

CHP'li Özgür Özel: Anayasa taslağında hukukun üstünlüğü ve yargı bağımsızlığı olacak

Partisinin yeni anayasa çalışmalarına önem verdiğini aktaran Özel, Yeni yaptığımız anayasada vatandaşların hepsinin eşit, barış ve kardeşçe yaşayabileceği bir toplumsal mutabakat olacak. O anayasayı milletimiz için hep beraber yapacağız." ifadelerini kullandı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ı, Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi'nde ziyaret eden Özel, daha sonra tarihi Antakya Uzun Çarşı esnafını ziyaret etti.

HATAY LEZZETLERİNİ TATTI

Burada esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Özel, esnafın sunduğu çeşitli ikramların tadına baktı. Özel, son olarak Kumlu ilçesinde bulunan Adnan Menderes Parkı'nda mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79