Çocuklar engelsiz park tasarladılar

Karabağlar Belediyesi Barış Semt Merkezi'nde gerçekleşen çalışmalara İzmir Engelsiz Sanat Derneği, Karabağlar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileriyle çocuklar katıldı. Pandemi kurallarına uyularak gerçekleştirilen çalışmalarda çocuklar, düşüncelerini, hayallerini kağıda döktüler. Çalışma öncesinde çocuklara, projenin içeriği, engellilik, sağlık, dezavantaj, kriz, çocuk hakları, toplumsal cinsiyet eşitliği, çocuk ve doğa, şehir bilinci gibi konularda yetkililer tarafından bilgiler verildi.

Barış Parkı'nda uygulanacak

Çocukların ortaya koyduğu düşünceler, Karabağlar Kazım Karabekir Mahallesi'nde bulunan Barış Parkı'nın düzenlenmesinde dikkate alınacak.

Çalışmaların sonunda çocuklara teşekkür sertifikaları Karabağlar Belediyesi ve Elim Sende Derneği yetkilileri tarafından verildi. Ayrıca bu tasarımlar Uluslararası Engelsiz İzmir Kongresi kapsamında da yer alacak.

Çocuklar engelsiz park tasarladılar

KarabağlarİzmirGüncelSon Dakika

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79