Ellerine asker kınası yakıldı

Zihinsel Engelliler Derneği ve Üçel Rehabilitasyon Merkezi işbirliğinde düzenlenen gecede engelli gençler Harun Salacan, Cumali Sınaf, Berkan Topal, Emre Bozkurt'un ellerine kına yakıldı. Kınanın ardından gençler, Kaymakam Eren Arslan ve İlçe Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir ile birlikte çiftetelli oynadı. Programda konuşan İnegöl Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Halil Peynirci, "Dünya Engelliler günü nedeniyle, hem anneler günü hem de Engelliler günü programı düzenledik. Dünde 6 engelli kardeşimiz, 1 günlük askerlik yaptılar. Bu akşam da onlara kına gecesi düzenledik. Katılan herkese teşekkürler" dedi.

Engelli gençlerin askerlik hayali gerçek oldu; Ellerine asker kınası yakıldı

'BİZ ANNELERİMİZİ VE ÖZEL BİREYLERİMİZİ KIYMETLİLERİMİZ BİLİRİZ'

Belediye Başkan Vekili Eşref Yiğit ise, böyle güzel bir programda olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Kaymakam Eren Arslan da, "Biz annelerimizi hem de özel bireylerimizi her zaman en kıymetlilerimiz olarak biliriz. Onların her isteği bizim için emirdir. Böyle güzel bir programı gerçekleştiren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Engelli gençlerin askerlik hayali gerçek oldu; Ellerine asker kınası yakıldı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79