Eşi tarafından vurularak engelli kaldı

Eşinden gördüğü şiddet ve işkence nedeniyle ağır yaralar alan ve engelli kalan Arzu Cansever AHBAP derneğinin kurucusu ünlü sanatçı Haluk Levent'in programına konuk oldu. Yaşadığı acıyı bier kez daha izleyicilere anlatan Cansever'in hayatı merak konusu oldu. Eşinden boşanmak istediğinde pompalı tüfek saldırısına uğrayan Cansever, yaşadıklarını ğpaylaştı. Peki, Eşi tarafından vurularak engelli kalan Arzu Cansever kimdir, kaç yaşında, nereli?

Arzu Cansever kimdir, kaç yaşında, nereli?

Aslen Yozgatlı olan Arzu Cansever, 1986’da doğdu. Henüz 14 yaşında ailesinin zoruyla kendisinden 14 yaş büyük biriyle evlendirildi. Arzu Cansever, karşı çıkmasına rağmen bu evliliğe engel olamadı.

Hayatının zindana dönüştüğünü söyleyen Arzu Cansever, 15 yaşındayken anne oldu. Eşinden gördüğü şiddete daha fazla dayanamayan Arzu Cansever, ayrılmak isteyince daha fazla şiddet gördü.

Arzu Cansever kocası kimdir?

Arzu Cansever’in 14 yaşında evlendirildiği kocası Ahmet Boztaş, boşanmak isteyen genç kadını av tüveğiyle bacaklarından ve kollarından vurarak yaraladı. 6 çocuk annesi Arzu Cansever’in bacakları kesilmiş, kolları da kullanılamaz hâle gelmişti.

Arzu Cansever’in kocasıyla ilgili pek bir bilgi bulunmuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79