Hayat hikayesi film olan AK Partili Vekil: Engelliler bakanlığının kurulması elzemdir

Dünya Engelliler Haftası'nda vizyona girecek olan Buğday Tanesi adlı film, AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram'ın, çocukluğunda tarla yangınında bazı uzuvlarını kaybetmesi sonrası verdiği mücadeleyi anlatıyor. Filmin bugün yapılan tanıtım toplantısına Bayram'ı canlandıran oyuncu Kutsi ve film ekibi katıldı.  

Hayat hikayesi film olan AK Partili Vekil: Engelliler bakanlığının kurulması elzemdir



 

"BEN BU PARMAKLA 48 SENE HAYAT SÜRDÜM" 

Yangında yaralandıktan sonra 40 gün yoğun bakımda kaldığını belirten AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, "Annem ve babam yaralandığımda çok çile çekti. Neticede, öldürmeyen Allah öldürmüyor. Küllerinden doğup, bu memlekete, doğduğum şehre Erzincan'a hizmet görevini Allah bize nasip etmiş. 2015 yılında da Erzincan'dan milletvekili seçildim. O gün vekil seçilince anladım ki rabbim bize bir misyon yüklemiş. 11 milyon engellisi olan bir ülkeyiz. Engelli bireylerin ailesini 4 kişiden kabul edersek, 40 milyon insan doğrudan etkileniyor. Zor bir hayatın beni beklediğini anladım. Okula başladım, ben bu parmakla 48 sene hayat sürdüm. Gururluyum" diye konuştu.

Hayat hikayesi film olan AK Partili Vekil: Engelliler bakanlığının kurulması elzemdir

Engelliler için çok fazla şey yapıldığını belirten Bayram "Türkiye'de ve tarihte bir ilk olması açısından engelliler bakanlığının kurulması gerekiyor. Engelli sporcularımızın sorunları Gençlik ve Spor Bakanlığı, engelli öğretmenlerin sorunları Milli Eğitim Bakanlığı ve diğer sorunlarla farklı bakanlıklar ilgileniyor. Bu koordinasyonun sağlanması için Türkiye'de engelliler bakanlığının kurulması elzemdir" dedi.  

Hayat hikayesi film olan AK Partili Vekil: Engelliler bakanlığının kurulması elzemdir

"HİKAYE MUHTEŞEM" 

Filmde Serkan Bayramı canlandıran oyuncu Kutsi, "Gerçekten Serkan vekilimle tanıştıktan sonra projenin önemini daha iyi anladım. Kalplerimiz bir, hiçbir engelimiz yok. Hepimizin güzelliklerle dolu bir proje içerisinde olduğunu gördüm. Bu yüzden büyük mutluluk duyuyorum. Hikayeyi muhteşem buldum. Filmde beni çok etkileyen bir cümle vardı; 'Yere düştüğünde değil, vazgeçtiğinde kaybedersin.' Bu hayat mücadelesine biz de ortak olduk. Elimden geldiğince canlandırmaya çalıştım" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79