İdis İşitme Merkezleri, İşitme Engelliler Kadın Basketbol Milli Takımı’na sponsor oldu

ANKARA (AA) İdis İşitme Merkezleri, İşitme Engelliler Kadın Basketbol Milli Takımı'na sponsor oldu.

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Kerim Vural, sponsorluk anlaşmasını İdis İşitme Merkezleri İş Birim Direktörü Barış Nargileci ile imzaladı.

Federasyon merkezindeki imza törenine Başkan Vural ile takım kaptanı Esin Bilgili, oyuncular Büşra Çevik, Çağla Nur Uzundurukan ve Kübra Demir de katıldı.

Vural, İdis firmasıyla bu iş birliğinin çok kıymetli olduğunu belirterek, "Önümüzde 1323 Haziran'da Yunanistan'da İşitme Engelliler Kadın Basketbol Milli Takımımızın dünya şampiyonası müsabakaları olacak. Dünya şampiyonasına hazırlanan milli takımımıza İdis firması destek olacak." dedi.

Türkiye'nin 24 branşta faaliyet gösteren büyük federasyonlarından birisi olduklarını kaydeden Vural, "Türkiye'de bulunan bütün işitme engelli kardeşlerimize spor yaptırmak, onları spor aracılığıyla hayata daha sıkı bağlamak üzere bir faaliyet yürütüyoruz. Burada da kim bize destek olursa hem maddi hem manevi anlamda iki taraf için de güzel neticeler çıktığını görüyoruz." diye konuştu.

ad

"Hem İdis'e hem de diğer destek olan herkese teşekkür ederiz"

İdis gibi başka firmaların da destek sağladığını aktaran Vural, "İnşallah bu sene dünya şampiyonu olacağını umduğumuz kadın basketbol milli takımımızın sponsoru olan İdis firmasının da takıma ilave bir motivasyon sağlayacağını düşünüyorum. Hem İdis'e hem de diğer destek olan herkese teşekkür ederiz. Tabii biz burada esasen Gençlik ve Spor Bakanlığı'mızın ve Spor Toto Teşkilatı'mızın destekleriyle bu branşlarda spor yapıyoruz. Buna benzer iş birliklerinin artmasını umuyorum." değerlendirmesinde bulundu.

İdis İşitme Merkezleri İş Birim Direktörü Barış Nargileci de şöyle konuştu:

"Türkiye'de 12 şehirde 30 işitme merkezinde işitme kayıplı bireylerin hayatlarını kolaylaştırmak üzerine çalışıyoruz. Sponsorluk diye başladığımız sonra da federasyonumuzun desteğiyle gönüllü iş birliğine dönen bir çalışma. Amacımız bu sponsorlukla beraber işitme engelli bireylerin toplum nezdindeki farkındalığına biraz dikkat çekebilmek. İşitme Engelliler Kadın Basketbol Milli Takımı'nın sponsoruyuz ve onların başarılı olması için de elimizden gelen desteği sunuyor olacağız. Dünya Şampiyonası'nda kendilerine başarılar diliyoruz. Biz burada 'gönül iş birliği filmi'nin ana oyuncusu değiliz ana oyuncuları kadın milli takım oyuncularımız, biz yardımcı karakterlerden sadece bir tanesiyiz."

ad

Konuşmaların ardından Başkan Vural ile İdis İşitme Merkezleri İş Birim Direktörü Nargileci, sözleşmeyi imzaladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79