İşaret diliyle konser heyecanı

Turkcell Yıldızlı Geceler konserleri, bu yaz da sanatseverleri sevdikleri yıldız sanatçılarla buluşturmaya devam ediyor. Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, “Kültürel ve sanatsal faaliyetlerimizin de sürdürülebilir olmasını önemsiyoruz. Herkesi kapsayan teknolojilerimizle olduğu gibi sanatsal faaliyetlerde de hiç kimseyi geride bırakmadan, özellikle engelli bireylerin sosyal ve kültürel faaliyetlerden engelsizce istifade etmelerini sağlayacak çalışmalara öncülük ediyoruz” dedi.

29 Temmuz’da Candan Erçetin’le başlayan konser serisinin yedinci akşamında Öykü Gürman, hayranlarına müzik dolu keyifli anlar yaşatacak. 4 Ağustos akşamı gerçekleşecek Öykü Gürman konserinde işitme engelli konuklar için işaret diliyle konser çevirisi yapılacak. İşitme Engelliler Federasyonu (İEF), Borsa İstanbul İşitme Engelliler Lisesi öğrencileri ve İşitme Engelliler Derneği’nden etkinliğe katılan konuklar, konserin heyecanına ortak olacak.

Yıldızlı Geceler’de son 4 konser

Öykü Gürman’dan sonra Turkcell Vadi’de 5 Ağustos’ta Oğuzhan Koç, 6 Ağustos’ta Kenan Doğulu ve 7 Ağustos’ta Sertab Erener sevenleriyle bir araya gelecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79