İşitme engelli çiftin nikahını işaret diliyle kıydı


“Onlarla kalp yoluyla anlaşıyoruz”


Türkiye’de en fazla nikâh kıyan belediye olduklarını kaydeden Tahmazoğlu, "Siyabe hanım ve Ahmet Bey çiftimizin nikahını kıydık. Çiftlerimize mutluluklar diliyorum. Şahinbey Belediyesi olarak Türkiye’de en fazla nikâh kıyan belediyeyiz.

Gecen yıl 18 bin 102 kişinin nikâhını kıydık. Türkiye’de açık ara birinciyiz. Bu yıl ise kıydığımız nikah sayısı 11 bin 266. Yılsonuna kadar 20 binin üzerinde gencimizin nikâhını kıymış olacağız. Gençlerimizi evlenmeye teşvik ediyoruz. Şu ana kadar çok sayıda engelli çiftin nikâhını kıydım. Engelli olmak evlenmeye engel değil. Onlarla gerek gözle gerek işaret diliyle gerekse de kalp yoluyla anlaşıyoruz. Çiftimizin mutluluklarını da gözlerinden okuyoruz. Allah mutlu, mesut etsin" dedi.

“Engeli vatandaşlarımızın her zaman yanındayız”


Engelli vatandaşlara her zaman destek olarak onların yanında olduklarını belirten Başkan Tahmazoğlu, “Bir gün değil, yılın 365 günü engelli vatandaşlarımızın yanındayız. Onlara manuel ve akülü tekerlekli sandalye dağıtımlarının yanı sıra, işitme cihazı, baston ve daha birçok farklı desteklerde bulunuyoruz. Engelli kardeşlerimizin bizlerin yanında her zaman farklı bir yeri olmuştur. Bizim onlara karşı ayrı özel ilgimiz var. Her zaman engelli kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79