İşitme engelli temizlik çalışanına 'Eşime baktın' dayağı

İskenderun Belediyesi'ne taşeron hizmet veren temizlik şirketine bağlı olarak sokakta çalışan işitme engelli İbrahim Kerem Yıldırım, Süleymaniye Mahallesi'nde markete girdi. Market önünde çay içen Yıldırım, iddiaya göre, bu sırada eşiyle yolda yürüyen kişinin saldırısına uğradı. Eşine baktığı iddiasıyla kimliği belirsiz kişi tarafından darbedilen Yıldırım, çevredekilerin araya girmesiyle hastaneye kaldırıldı.

YÜZÜME 2 KEZ YUMRUK ATTI

İşitme Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Çörtük ile Yönetim Kurulu üyelerinin evinde ziyaret ettiği İbrahim Kerem Yıldırım, "İşitme engelli olduğum halde bana vurması yasak, kendini üstün görmemeli ve vurmamalıydı. Bunu bilerek yaptıysa cezasını çekmeli. Markette domates ve salatalıklara bakarken daldım. 'Ben engelliyim' dedim, anlamadı. 'Sen benim karıma mı baktın' diye yüzüme 2 kez yumruk, göbeğime tekme attı. Ben orada bulunan kadına bakmışım, onun için beni dövdüğünü söylüyor. Bu tamamen yalan, olayın hukuki anlamda peşini bırakmayacağım" dedi.

İşitme engelli temizlik çalışanına Eşime baktın dayağı

İşitme Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Çörtük de olaya tepki göstererek, işitme engellilere dikkat çekip, herkesin daha özenli davranması gerektiğini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79