işte güncel iller listesi

Evde bakım maaşı ödemelerinin hangi illere yapılıp yapılmadığı merak ediliyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca ödenen evde bakım maaşı ilden ile farklı tarihlerde ödeniyor. Yaşlı, bakıma muhtaç, hasta kimselere bakan vatandaşlara ödenen evde bakım ödeneği E-Devlet üzerinden sorgulanabiliyor. Peki, Evde bakım maaşı ödemeleri hangi illere yapıldı?  

EVDE BAKIM MAAŞI 25 AĞUSTOS 2020 GÜNCEL LİSTE

  1. Karabük
  2. Aksaray
  3. Zonguldak
  4. Konya
  5. Manisa
  6. Şanlıurfa
  7. Kars
  8. Erzurum
  9. Tekirdağ
  10. İstanbul
  11. Tokat
  12. Çanakkale
  13. Denizli
  14. Samsun
  15. Adana
  16. Bursa
  17. İzmir
  18. Muş
  19. Antalya
  20. Balıkesir
  21. Giresun
  22. Bolu
  23. Muğla
  24. Afyonkarahisar
  25. Ordu
  26. Uşak
  27. Diyarbakır
  28. Bilecik
  29. Mersin
  30. Hatay
  31. Osmaniye
  32. Sakarya
  33. Kayseri
  34. Bayburt
  35. Trabzon

EVDE BAKIM MAAŞI SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Evde Bakım aylığı ödemelerini E Devlet üzerinden sorgulayabilirsiniz. TC kimlik numaranız ile E Devlet şifrenizi kullanarak giriş yaptıktan sonra arama çubuğuna "Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama" yazın ve tıklayın. Açılan sayfada maaş ödemesi ile ilgili detayalar ulaşabilirsiniz. Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama özelliği Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı sekmesinin altında bulunur.

SMS İLE EVDE BAKIM AYLIĞI SORGULAMA

Evde bakım aylığı alanlar sorgulama yapmak için telefonlarının SMS özelliğini de kullanabilir. Ziraat Katılım Bankası aracılığı ile alanlar, cep telefonlarının mesaj bölümüne BAKIYE yazıp, 4747’e SMS atarak bakiye takibi yapabilirler. Mesaj göndermeniz dahilinde 1 SMS ücreti operatörünüz tarafından tahsil edilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79