Sabancı'nın Medyada Gözükmeyen Engelli Oğlu Yıllar Sonra Ortaya Çıktı!

Sabancı ailesinin önemli ismi Sakıp Sabancı'nın oğluyla ilgili yıllar sonra bir gelişme yaşandı. Oğlunun son hali ortaya çıktı. İşte ünlü iş adamının engelli oğlu Metin Sabancı...


Mütevazi kişiliği, renkli ve kendine has üslubu ile Türkiye’nin sevilen iş insanları arasında yer alan Sakıp Sabancı’nın “Mal, mülk para bir yana, ona bir ayakkabı giydiremedim ya, yüreğimde ateştir” dediği engelli oğlunun son hali ortaya çıktı. Doğuştan spastik felçli olan ve şimdilerde 52 yaşındaki Metin Sabancı’nın fotoğrafını yeğeni paylaştı.

İş insanı Sakıp Sabancı’nın engelli oğlu Metin Sabancı’nın son hali gündeme geldi. Sabancı’nın yıllar sonraki halini yeğeni Melisa Tapan paylaştı. OTOMOBİL İSTİYORUM BABA DİYEMEDİ” Sabancı, yıllar önce verdiği bir röportajda “Mal, mülk para bir yana. Ona ayakkabı giydiremedim ya, yüreğimde ateştir” ifadelerini kullanmıştı. Ünlü iş insanı aynı söyleyişe oğlu hakkında şu sözleriyle duygulandırmıştı:

“Tanrı insanlara çocuklar verirken yüzde 2’si problemli olarak dünyaya gelebiliyor. Hangi eve bu yangın gelirse o yuvayı yakıyor.

Bana da geldi bu yangın. Metin Sabancı diye bir oğlum var. Ona daha bir tane ayakkabı almadım. Çünkü daha hiç yürümedi. Pasaportla tanışmadı, ‘otomobil istiyorum baba’ diyemedi. Ama ben neyleyim ki otomobil fabrikası kurmuşum. Oğluma bir otomobil verememişim. Bu beni üzer.”


“TUVALETLERE SAKLANIYORUM”

Ünlü isim yurt dışı seyahatlerinde yaşadığı duygusal anları ise “Zaman zaman gittiğim seyahatlerde çocukları görüyorum, Metin’i hatırlıyorum, hassaslaşıyorum, arada tuvaletlere saklanıyorum. Öyle Metinler var ki 1 tane 10 tane 100 tane değil. Türkiye’nin her yerinde bağrı yanık aileler dolu…” sözleriyle dile getirmişti..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79