Şanlıurfa Zihinsel Engelliler ve Ailelerinin Tatil Keyfi

Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneği normalleşme süreciyle birlikte 100 engelliyi,  aileleriyle birlikte Mersin kız kalesinde tatile götürdü. Engelliler burada gündüz denize girerken gece de Urfa sıra gecesi eşliğinde stres attı.

İki yıldır koronadan dolayı tatil yapamadıklarını söyleyen Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneği Başkanı Bedih Satoğlu " Zihinsel engelli ve aileleriyle birlikte 100 kişi 40’a yakın kuruluşun destekleri ile Mersin'in Kızkalesi'nde 2. Fatih Deniz Sosyal Gelişim Deniz Eğitimi Kampı Kültür Gezisi Projemizi kapsamında 7 günlük tatil yapmak için buraya geldik. Çocuklarımız ve aileleri çok mutlu. Onların mutluluğu bizim de mutluluğumuzdur." dedi.

Engellilerin 7 günlük tatiline Abdullah Erin, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Gülender Açanal, İbrahim Özyavuz,  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ŞUTSO Başkanı Halil Peltek ve 30 gönüllü destek verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79