Suluova Belediyesi engelsiz servis aracı hizmet vermeye başladı
banner70

Suluova Belediyesi, fiziksel engellerinden dolayı ulaşımda güçlük çeken öğrenciler için engelsiz servis aracını devreye soktu.

Suluova Belediyesi bünyesinde hizmet veren engelsiz servis aracı ile fiziksel engelli bulunan öğrenciler, biri rehber olmak üzere 2 personel eşliğinde okullarına götürülüyor.

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, AA muhabirine, göreve geldikleri günden itibaren engelsiz bir Suluova için çalıştıklarını söyledi.

Engelli vatandaşların toplumsal hayata tam katılımlarının sağlanması ve hayat standartlarının yükseltilmesi için Suluova Belediyesinin çok ciddi gayret ve çabalarının olduğunu belirten Üçok, şunları dile getirdi:

"Engelsiz yaşam parkı, engelliler dernek binası tahsisi derken yine engelli bireylerimize sözümüz olan engelsiz hizmet aracını okullarına ulaşımda güçlük çeken kıymetli öğrencilerimizin hizmetine sunduk. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde bir araya geldiğimiz dezavantajlı bireylerimizin ailelerine bu konuda yardımcı olacağımızın sözünü vermiştik. Personelimiz bu konudaki çalışmalarını tamamladı ve öğrencilerimizin eğitim ve öğretimine katkıda bulunmak amacıyla yine öğrencilerimizin kullanımına uygun hale getirerek ücretsiz engelsiz servis aracımız ile hizmet vermeye başladık."

ENGELSİZ SERVİS ARACI HİZMETTE | T.C. Suluova Belediyesi Resmi Web Sitesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79