Tekerlekli sandalyeli uyuşturucu satıcısı yakayı ele verdi

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, E.G.G. ve N.G.'nin il dışından Bursa'ya yüklü miktarda uyuşturucu getireceği bilgisine ulaştı. Şehrin giriş ve çıkışlarını ablukaya alan ekipler, E.G.G. ve N.G.'nin bulunduğu 34 AP 2462 plakalı otomobili takibe aldı.

Takibe alınan otomobil, bir süre sonra durduruldu. 2 kişinin üzerinde ve araçta yapılan aramada 2 kilo 960 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi

Şehir girişinde yapılan operasyonla otomobil durdurulurken E.G.G. ve N.G. gözaltına alındı.

2 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Operasyonun ardından 2 şüpheli gözaltına alınırken, kullandıkları otomobilde garaja çekildi. Narkotik dedektör köpeğinin yaptığı aramalarda, otomobilin koltuğunun altına saklanmış şekilde 2 kilo 960 gram metamfetamin madde ele geçirildi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde yapılan işlemlerin ardından E.G.G. ve N.G. adliyeye sevk edildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen E.G.G. tutuklandı, N.G. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79