TÖSSFED Başkanı Aydın, Japonya'da IPC Başkanı Parsons ile görüştü

TÖSSFED'den yapılan açıklamaya göre Aydın, daha önce Uluslararası Zihinsel Engelliler Spor Federasyonu (INAS) Dünya Yönetim Kurulu'nda kabul gören teklifini Parsons'a da sundu.

Aydın, IPC Başkanı'yla yaptığı görüşmede, haksız rekabetin ortadan kaldırılması ve IPC Oyunları'na daha özel bireylerin katılması gerektiğini belirterek, otizm ve down sendromlu sporcuların ayrı ayrı kategorilerde yarıştırılması teklifini iletti.

Parsons da teklife ilişkin, "Türkiye'nin son yıllarda ev sahiplikleriyle gerçekleşen şampiyonalarda, organizasyon disiplini ve aldıkları başarıları muazzam. Sayın Başkan sunmuş olduğunuz bu teklifinizi en ciddi şekilde değerlendireceğiz. Bu konu için en yakın zamanda görüşmelerimiz tekrar olacak." ifadelerini kullandı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79