Türkiye'nin ilk otizmli radyocusu

Radyoya olan merakı küçük yaşlarda başladı. Onları taklit etti, boş vakitlerini radyo dinleyerek geçirdi. Hatta içlerinden kendine örnek aldıkları da oldu. Muhammed Emirhan Güngör'ün hayali 2019'da bir radyo kanalının desteği ile gerçekleşti. Hayalleri gerçekleşti ama onu yeni hayalleri ve hedefleri var.

Güngör, “Küçüklükten beri radyo dinliyorum. Yani 5 6 yaşlarından beri dinliyorum. Odamdaki müzikseli sayesinde yeni yeni radyocular keşfetmeye başladım. Radyo programcısı olmak gerçekten çok zor kimse kimseye öle kolay şekilde iş vermiyor. Ben olabildiğince her yere başvurmaya çalıştım yine de programcı almıyoruz diye geri çevirdiler. Ben açıkçası bunun engel durumumdan olduğunu düşünüyorum. Bir radyonun daha kaydını çalmayı denedim. Türk halk müziği formatında çalan bir radyoda 2019 yılında bu işe başlamış durumdayım ve bu işler artarak devam etti. Şu an haftanın bir günü engelsiz yaşam adında engelli dernek ve STK’ların katıldığı bir program hazırlayıp sunmaktayım. Bundan sonraki hedefim bir ulusal radyoda artık İstanbul’a açılmanın zamanı geldi diye düşünüyorum. Bir an önce ulusal medyaya açılıp sesimi daha geniş kitlelere ulaştırmak benim şu anki hedefim bu.” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79