Yapamazsın demişlerdi...

ABONE OLGoogle News Sayfamız

Spor yaparak zinde kalmak isteyen kadınlar ikametlerine göre; Yahya Kaptan Hanımeli Kültür Merkezi, Kuruçeşme Kültür Merkezi, Mehmet Ali Paşa Kadın Girişimciler Merkezi, Belsa Plaza B Blok, 42 Evler Körfez Mahallesi, Malta Mahallesi, Yenidoğan Mahallesi, Ayazma Mahallesi, Arızlı Konutları ve Bekirdere Mahallesi’nde bulunan ücretsiz fitness salonlarına giderek, kayıt işleminin ardından çalışmalara katılabiliyor.

"SPORUN ÇOK FAYDASINI GÖRDÜM"

Fitness salonlarında spor yapan kadınlar, hem boş vakitlerini verimli değerlendiriyor hem de sağlıklarına kavuşuyor. Bekirdere’de bulunan fitness salonunda çalışmalarını aksatmadan sürdüren 67 yaşındaki Hatice Yiğit de bu isimlerden biri. 2015 yılında beyin kanaması geçiren ve sol tarafı felç olan Hatice Yiğit, düzenli olarak Bekirdere’de bulunan fitness salonunda spor yapıyor. Sporun kendisine çok iyi geldiğini belirten Yiğit, "2019 yılında burada spor salonu olduğunu öğrendim ve doktoruma danışarak burada spora başladım. Tabii sağlıklı arkadaşlar gibi her hareketi yapamasam da sağ olsun hocalarımız benimle özel olarak ilgileniyorlar. Bu süreçte sporun çok faydasını gördüm. Tam olarak olmasa da eskiye göre hareket kabiliyetim çok daha fazla arttı" dedi.

"YAPAMAYACAĞIMI SÖYLEYEN ÇOK OLDU"

Görme engelli 42 yaşındaki Nazife Turan da, çalışmalardan çok memnun olduğunu ve burada sosyalleşme fırsatı yakaladığını ifade ederek, "Spora ekim ayında başladım. Tiroid rahatsızlığım var. Yaklaşık 1 senedir diyetisyene gidiyordum ama zayıflamam çok zordu. Buraya başladıktan sonra hızlı bir şekilde kilo vermeye başladım. Sağ olsun hocamızda bizimle çok yakından ilgileniyor. Görme engelli olduğum için spor yapamayacağımı söyleyen çok oldu. Ancak hocamızın sayesinde gösterilen hareketleri yapabiliyor ve faydasını görüyorum. Bizlere bu imkanları sunanlardan Allah razı olsun. Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e ve tüm ekibine bir kez 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79