Zihinsel engelli gençten 6 gündür haber alınamıyor
banner70

Gaziantep’te yaşayan Mehmet Yaşar Günden, oğlu Hüseyin Günden’den 6 gündür haber alamadıklarını belirterek, oğlunu görenlerin emniyete haber vermesini istedi. Oğlunun zihinsel engelli olduğunu ve daha önce de bir defa kaybolduğunu ifade eden baba, oğlunun bakırcılar çarşısında beraber alışveriş yaparken kaybolduğunu söyledi.
“18 Kasım'dan beri haber alamıyoruz”
Baba Mehmet Yaşar Günden, “Oğlum Hüseyin Günden zihinsel engellidir. 18 Kasım'da bakırcılar çarşısında onunla beraber alışverişe çıktık. Ben battaniye aldığım sırada bir anda oğlum kayboldu. O günden beri haber alamıyoruz. Emniyete durumu bildirdik. Görenler polise haber versin lütfen. Oğlumun üzerinde beyaz kazak, kahverengi yelek ve siyah ayakkabı var” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79