Geçen hafta ülkenin dört bir yanında başlayan yangın felâketi büyük üzüntüye yol açarken, 129 farklı noktada çıkan yangınları söndürmek için bütün Türkiye seferber oldu. Osmangazi Belediyesi de söndürme çalışmaları devam eden Muğla’nın Milas ilçesindeki yangın bölgesine araç ve personel desteğinde bulundu. Park Bahçeler Müdürlüğü, Koordinasyon Müdürlüğü ve Sivil Savunma Birimi’ne bağlı 15 kişilik ekip, 4 arozöz ve 1 arama kurtarma aracı ile Muğla Milas’a hareket etti.
Ülkemizin birçok şehrinde aynı anda çıkan yangınlardan dolayı büyük üzüntü duyduklarını belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “İnşallah, bu yangınlar bir an önce kontrol altına alınır. Yangın söndürme çalışmalarında canları pahasına görev yapan herkesin Allah yardımcısı olsun. Ülke olarak bu felâketten kurtulmak için biz de belediye olarak yangın söndürme çalışmalarına destek veriyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79