Türkiye Muhtarları Osmangazi'de Buluştu

Türkiye Muhtarları El Ele’ programı kapsamında Bursa’ya gelen Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk ve bölge muhtar federasyonlarının başkanları, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Dündar, “Mahallelerimizin sıkıntılarını çözüme kavuşturmak adına muhtarlarımız, vatandaşlarımızla aramızda bir gönül köprüsü inşa ediyor. Daha önce muhtarlarımız demokrasinin temel taşı diyordum. Artık bu söylemi değiştirdim ve diyorum ki, muhtarlarımız demokrasimizin kilit taşı. Muhtarlarımızın taleplerine her zaman kulak veriyoruz.

Düzenli olarak mahalle ziyaretleri yapıyor ve muhtarlarımız ile bir araya geliyoruz. Muhtarlarımız ile aramızda güzel bir iletişim var. Mahallelerin eksikliklerini muhtarlarımızdan öğreniyor ve vatandaşlarımızın hayatlarını güzelleştirmek, mahallelerimize değer katmak için gereken neyse yapıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79