Eyyübiye Belediyespor'da deplasman galibiyeti sevinci

Ampute Futbol Süper Lig ekiplerinden Eyyübiye Belediyespor'da Bağcılar Ampute Futbol Takımı deplasmanında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Eyyübiye Belediyespor Kulübü Başkanı Serdar Yıldırım, AA muhabirine, ligin 5'nci haftasında ilk deplasman galibiyetiyle tanışmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

İlk kez mücadele ettikleri ligde alınan galibiyetin önemine vurgu yapan Yıldırım, şöyle konuştu:

"Bu sezon yükseldiğimiz lige ısınmaya çalışıyoruz. Daha önce oynadığımız 4 haftada ancak bir galibiyet alabilmiştik. Bu hafta sonu deplasmanda Bağcılar Ampute Futbol Takımı ile karşılaştık. Güzel bir oyunla sahadan 1-0 galibiyetle ayrılmayı başardık. Oyuncularımı ve teknik heyeti kutluyorum. Bu hafta sonu kendi evimizde karşılaşacağımız Konya Engellilergücü maçının hazırlıklarını sürdürüyoruz. İnşallah bu maçtan da galibiyetle ayrılarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79