EngelsizlerHaber

Engelsiz dartta Bursa rüzgarı ezdi

BELEDİYE

Bursa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürlüğü’nün dart derslerine katılan öğrencilerden oluşan Bursa Engelsiz Dart Takımı, Ankara’da yapılan Şehit Eren Bülbül Türkiye Dart Şampiyonası’nda adeta kürsüye ambargo koydu

Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu tarafindan düzenlenen Sehit Eren Bülbül Türkiye Dart Sampiyonasi Ankara Yenimahalle Spor Kompleksi’nde yapildi. Bursa Büyüksehir Belediyesi Engelliler Sube Müdürlügü’nün dart derslerine katilan ögrencilerden olusan Bursa Engelsiz Dart Takimi’nin da katilmasiyla sampiyona bu yil ilk kez engelli kategorisi de eklendi. Egitimlerini Engelsiz Dart Antrenörü ve Milli Sporcusu Nihat Demir’in gözetiminde sürdüren Bursa Takimi, ilk kez katildiklari organizasyonda büyük bir basariya imza atti.

Bursa Engelsiz Dart Takimi’ndan Nihat Demir’in birincilik kürsüsüne çiktigi sampiyonada, ayni takimdan Ayvaz Ari ikinci, Fatma Alper üçüncü, Ömer Faruk Yavuzay dördüncü ve Elif Demirkol da besinci oldu. Ilk kez katildiklari sampiyonada kürsüye adeta ambargo koyan Engelsiz Dart Takimi, Bursa’nin gururu oldu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.