EngelsizlerHaber

Engelliler için Turkcell-SuperOnline %25 İndirimli başvurusu

ENGELLİ HAKLARI

Engelliler için ucuz internet nasıl alınır? Engellilerin internet aboneliğinde ne gibi hakları vardır? Gibi sorularınızın cevabını bu yazımız ve bağlantılı yazılarımızdan öğrenebilirsiniz.Şimdi Engelliler Turkcell Superonline dan %25 indirimli interneti nasıl alır onu inceleyelim.

Turkcell Superonline internet hizmetini ADSL ve Fiber internet olmak üzere iki ayrı seçenek olarak vermektedir. Bunun yanı sıra ev telefonu ve Turkcell TV+ hizmetleri de veren Turkcell Superonline internet hizmetini, yalın internet olarak da sunmaktadır.

Bilindiği üzere;

(BTK) Bilgi Teknolojileri Kurulu tarafından 18.05.2018 tarihinde Gündem konusu Sosyal Açıdan Desteklenmesi Gereken Kesimlere olan 2018/DK-THD/154 Kararın 1.Maddesi aynen şöyledir.

1) Mobil işletmeciler tarafından; katma değerli hizmetler hariç olmak üzere, elektronik haberleşme hizmetlerinin sunulması çerçevesinde uygulanan ücretler için KDV matrahı üzerinden; şehitlerin dul ve yetimleri ile engelli ve gaziler için, diğer bireysel abonelere elektronik haberleşme hizmetlerinin sunulması kapsamında tüm tarife/paketler için geçerli olacak şekilde diğer abonelere uygulanan fiyatlar üzerinden kendileri adına kayıtlı, birer (1’er) adet hat ile sınırlı olmak üzere asgari %25 oranında ek indirim uygulanması ve söz konusu indirimli fiyatların, işletmecilerin internet sitelerinde kolayca erişilebilir şekilde ilan edilmesi, denilmektedir. 

Bu kapsamda Turkcell-Superoneline tarifelerinden eviniz veya iş yerinizin altyapısına uygun olarak seçeceğiniz paket üzerinden engelli vatandaşlara %25 indirim sağlanacaktır.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.