EngelsizlerHaber

EKPSS 2022 sınav yerleri açıklandı

HABER

EKPSS giriş belgesi ile ilgili son dakika açıklaması yapıldı. ÖSYM tarafından EKPSS sınav yerleri duyuruldu. Sınav 24 Nisan Pazar günü düzenlenecek. Adayların sınav giriş belgelerini yanlarında bulundurmaları gerekiyor. Peki, EKPSS 2022 sınav yerleri nereden sorgulanır?

EKPSS giriş belgesi için gözler ÖSYM'ye çevrilmişti. Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı nisan ayında yapılacak. EKPSS giriş belgesi 14 Nisan tarihinde adayların erişimine açıldı. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden 14 Nisan 2022 tarihinde saat 15.15’ten itibaren T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile edinebilecekler.

2/3

EKPSS SINAV YERLERİ AÇIKLANDI

24 Nisan 2022 tarihinde uygulanacak olan 2022 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (2022-EKPSS) adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden 14 Nisan 2022 tarihinde saat 15.15’ten itibaren T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.