Engellilerden 'Engel Sensin' şarkısına klip

Klip oyuncuları arasında serebral palsi ve down sendromlu hastalar da yer aldı. Sanat yönetmenliğini ses sanatçısı ve bestekar Rıfat Güneş'in üstlendiği klip, YouTube'da ve birçok müzik platformunda yayınlandı.

Eşinin de engelli bir birey olduğunu belirten Nebil Fidan, uzun yıllardır bu şarkıyı hayata geçirmek için uğraştığını belirterek, "Ben söz müzik yazıyorum; ama biz çok kıymetli bir şey yapalım, kayda değer bir şey olsun istedik. Ben de bir engelli ailesiyim zaten, eşim engelli. Bundan dolayı biz böyle bir şarkıyı hayata geçirmek istedik. 

Şarkıda, engelini başarmış bireyler var. Aileleri ile birlikte geldiler. Çok uzun bir süreçti ve bu süreçte yorulduk; ama çok kişinin de bize desteği ve emeği var. Yıllar içerisinde yaşadığımız şeyleri biz çok iyi bildiğimiz için engelli aileleri olarak, yaşadığımız şeylerdi. Bu yaşadığımız şeyleri duygu yoğunluğu içerisinde anlatmamız gerekiyordu. Bunun anlatmanın en iyi yolunun da müzikten geçtiğini düşündük" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79