Şanlıurfa'daki 45 engelliye araç hediye edildi

İstanbul merkezli olarak kurulan Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği (BEDD) Şanlıurfalı engellilere yardım elini uzattı. Dernek tarafından Şanlıurfa'daki 45 engelliye akülü ve tekerlekli sandalye hediye edildi.

Şanlıurfa Ortopedik Engelliler Derneği aracılığıyla yapılan yardımlar için ŞURKAV'da bir program düzenlendi. Düzenlenen programa koronavirüs pandemisi nedeniyle yardım yapılacak tüm engelliler katılamazken, Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nurcan Ekinci ve Şanlıurfa Ortopedik Engelliler Derneği yetkilileri hazır bulundu. 

Sandalyelerine kavuşan engelli vatandaşlar dernek yetkililerine teşekkür ederken, duygusal anlar da yaşandı.

Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nurcan Ekinci, engelli vatandaşlara yapılan yardımlarla ilgili bilgiler verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mukaddem..mah..192..sok..no..6...silifke..mersin.. 4 yıl önce

Ben.mersin.silifkedenim..yataga..bagimli..yasiyorum.. nereye..basvurduysam..bir..engelli..yatagi..alamadim...banada..yardim..edersiniz..size.minettar.kalirim..05377131934..selamlar

banner78

banner79