Türkiye'nin en güzel engelsiz plajı

Kütahya Engelliler Zaferspor Kulübü Derneği yönetici ve üyelerinden oluşan 18 kişilik bir grup tatil yapmak için Didim Altınkum Engelsiz Plajı’nı tercih etti. Grubu Didim’de Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş ile Didim İlçe Gençlik Spor Müdürü Ufuk Kurucu ağırladı. Dört günlük tatilde Grand Didima Otel’de konaklayan grup Didim’in tarihi ve doğal güzelliklerini gezdikten sonra denize girmek için Didim Engelsiz Plajı’nı kullandı. Engelsiz bir şekilde denize girip serinleyen dernek üyeleri memnuniyetlerini dile getirdi.

DİDİM’E DAVET ETTİLER


Dernek Başkanı Ümran Öztürk, Didim’i çok beğendiklerini, Didim’in engelleri aşma noktasında çok başarılı bir ilçe olduğunu vurguladı. Öztürk, “Amacımız sosyal kültürel bir gezi yapmakla birlikte aynı zamanda Didim’in tarihi ve kültürel güzelliklerini öğrenip ve öğretmektir. Corona nedeniyle spor müsabakalarının durduğu bu dönemde engelsiz plaj sayesinde denize girip bir nebze de olsa nefes almak bütün üyelerimize iyi geldi. Didim engelliler noktasında gerçekten çok başarılı bir kent. Gerek belediye, gerek Engelliler Derneği, gerekse de vatandaş bu konuda bilinçli ve duyarlı. Herkesi Didim’e davet ediyoruz. Buradan da Didim İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ufuk Kurucu’ya Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş’a misafirperverliklerinden, ilgi ve alakalarından dolayı sonsuz teşekkür ederiz” diye konuştu.

“TÜRKİYE’NİN EN GÜZEL ENGELSİZ PLAJI OLACAK”


Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş da, Didim’in engelleri aşma noktasında en büyük desteği Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’dan gördüğünü söyledi. Dernek olarak Didim Belediyesi ile engelli vatandaşların her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için el ele vererek çalıştıklarını belirten Altıntaş, “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Bu sene tüm dünyayı etkisi altına alan korona salgını nedeniyle yaz sezonuna geç başladık. Ayrıca genel olarak bir durgunluk hakim. Bu sebeple bu yıl plajımıza istediğimiz yatırımı ve düzenlemeyi yapamadık. Ancak Didim Belediye Başkanımız Ahmet Deniz Atabay’dan önümüzdeki sezon için söz aldık. Başkanımız Didim Engelsiz Plajı’mızın Türkiye’deki en güzel engelsiz plajı olacağının sözünü bizlere verdi” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79