Zihinsel engelli Esma, Martta İstanbul'da kaybaldu Eylül'de Ağrı'da bulundu

 Evden ayrıldığında yanında ne kimliği, ne de telefonu vardı.

6 aydır kayıp olan Sinem Ağrı’da bulundu

'EVLENDİRELİM'

8 Eylül Salı günü ' ile Tatlı Sert'e katılan aile, kızlarının  Doğubayazıt'ta olduğunu, internetten tanıştığı Mikail Akkuş (22) isimli şahıs tarafından kaçırıldığını söyledi. Sinem'in annesi Fatma Bilgin, "Mikail'in ailesine ulaştık 'Kızımızı geri gönderin' dedik, bize 'Evlendirelim, bu işi tatlıya bağlayalım' dediler. Biz kabul etmeyince 'Aşiretiz, bizden kızınızı alamazsınız' diyerek tehdit ettiler. Kızım birkaç defa beni arayıp 'Beni kurtar, bana şiddet uyguluyorlar, engelli diye dalga geçiyorlar, muska yapıyorlar. Polisi aradığımda beni komşularının evine saklıyorlar' dedi. Kızımı kurtarın" diyerek Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Önceki gün yaşanan bir gelişmeyle Sinem bulundu. 3G bağlantıyla canlı yayına katılan Sinem, kendi isteğiyle Ağrı'ya gittiğini söyledi. Mikail ise "Sinem'i 18 yaşında sanıyordum, bana öyle söyledi.

6 aydır kayıp olan Sinem Ağrı’da bulundu

Gerçeği öğrenince karakola götürüp teslim ettim. Ama o arayıp 'Burada bırakma beni' dedi. Ben de Sinem'i ailesine teslim etmek istiyorum, hapse girmekistemiyorum" dedi. Yaşanan gelişmelerden sonra emniyet yetkilileri, Sinem'i alarak ailesine teslim etmek üzere yola çıkardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79