FuzulEv 1453 Engelliler Spor Kulübü 1. Lige Yükseldi

. 2018-2019 yılı içerisinde FuzulEv ile isim sponsorluğu yapan yapan ekip Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Liginde müsabakalarını sürdürürken Covid-19 pandemisi sebebi ile lig bitimine 1 hafta kala tüm aktiviteler ertelenmişti. Mevcut puan fikstürüne göre 2.sırada bulunan takım otomatik olarka 1.Lige Yükselmiş oldu.

1453 Engelliler Spor Kulubü: Yeni Hedef Süper Lig

Kulüp Başkanı Cemal Özçelik yaptığı açıklamada 2020 / 2021 sezonunda ilk 3 sıraya girerek Süper Lige çıkmayı hedeflediklerini söyledi. Süper Lig de Galatasaray, Beşiktaş ,Fenerbahçe Gaziantep gibi köklü kulüpler yer alıyor. Kulübün sırt sponsorluğunu ise Türkiye’nin ilk sosyal sorumluluk token’i olan Bitcoin Wheelchair yapıyor. Sırt sponsorluğu yapan firmanın kuruluş amacı ise Türkiye de ilk defa Fiziksel, İşitme ve Görme engelli bireyler için özel olarak tasarlanacak spor kompleksi yaptırma projesidir. Engelli sporcuların önündeki en büyük sorun deplasmanlara gidildiğinde kalınacak otel ve tesislerin Engelliler için uygun olmaması nedeni ile ortaya çıkan sorunlardır. Bitcoin Wheelchair tarafından başlatılan proje başta İstanbul olmak üzere büyükşehirlerde bu soruna çözüm bulmayı amaçlıyor.

Koinbox.net ekibi olarak kendilerini tebrik eder, 1.Lig’de başarılarının devamını dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79