İşitme Engelliler Basketbol Milli Takımı sponsor sıkıntısı çekiyor
banner70

Türkiye İşitme Engelliler Kadın Basketbol Milli Takımı, sponsor sıkıntısı çekiyor. İşitme Engelliler Kadın Milli Takımı’nın genç oyuncusu Çağla Nur Uzundurukan, “Bizi rakipler değil, ekonomi zorluyor. Şu an bizim her şeyimizi kendi federasyonumuz karşılıyor. 24 branş var bu federasyonda bu federasyon kime yetişsin? 4 yıldır aynı kıyafeti giyiyoruz” dedi. 

Milli basketbolcu Çağla Nur Uzundurukan, Türkiye Basketbol Federasyonu’ndan (TBF) destek almadıklarını belirterek, “Bizim esas sıkıntımız ekonomi. Ekonomik anlamda desteğimiz yok, düşünün ki biz başarılıyız ama yine de destek görmüyoruz. Ne bir destek ne bir sponsor yok maalesef. Neyse ki bu sene bir hastane sponsorumuz oldu Allah razı olsun onlardan. Umarım bundan sonra da artar çünkü gerçekten sponsora çok ihtiyacımız var. Ekonomik anlamda destek görmemek çok zorlayıcı. Bizi rakipler değil, ekonomi zorluyor. Şu an bizim her şeyimizi kendi federasyonumuz karşılıyor, 24 branş var bu federasyonda bu federasyon kime yetişsin? Çok kızıyoruz bu duruma aynı zamanda da üzülüyoruz. Ben şu an cihaz ile duyabiliyorum sizi, onu çıkarsam yok, parkede de böyle yok yani. Düşünün dört yıldır aynı kıyafeti giyiyoruz sadece formalar değişiyor. Kimsenin yapamadığını yapıyoruz ama yine de destek alamıyoruz. Biz diğer şampiyonalarda da sponsorsuzduk. Ben 2016’da katıldım o zamandan beri yok. Bir tane mi olmaz? Yok. Şu an sadece bir hastane var dediğim gibi. Seneye için umutluyum ben olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79