Engelsiz dartta Bursa rüzgarı ezdi

Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu tarafindan düzenlenen Sehit Eren Bülbül Türkiye Dart Sampiyonasi Ankara Yenimahalle Spor Kompleksi’nde yapildi. Bursa Büyüksehir Belediyesi Engelliler Sube Müdürlügü’nün dart derslerine katilan ögrencilerden olusan Bursa Engelsiz Dart Takimi’nin da katilmasiyla sampiyona bu yil ilk kez engelli kategorisi de eklendi. Egitimlerini Engelsiz Dart Antrenörü ve Milli Sporcusu Nihat Demir’in gözetiminde sürdüren Bursa Takimi, ilk kez katildiklari organizasyonda büyük bir basariya imza atti.

Bursa Engelsiz Dart Takimi’ndan Nihat Demir’in birincilik kürsüsüne çiktigi sampiyonada, ayni takimdan Ayvaz Ari ikinci, Fatma Alper üçüncü, Ömer Faruk Yavuzay dördüncü ve Elif Demirkol da besinci oldu. Ilk kez katildiklari sampiyonada kürsüye adeta ambargo koyan Engelsiz Dart Takimi, Bursa’nin gururu oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79