31 Mayıs 2020 tarihi itibari ile İŞKUR’da yeni iş ilanları yayınlandı. kamu ve özel kurumlara engelli alımı yapacak

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) normalleşme sürecine girerken toplam 10 bin 484 yeni iş ilanı yayınladı. Bu yayınlanan iş ilanlarının 19’u farklı kamu kurumlarında ait olup geri kalan iş ilanları Türkiye’nin farklı şehirlerinde faaliyet yürüten özel sektör firmalarına aittir.

İŞKUR’un açık iş ilanları ve kamu iş ilanları kategorilerinde yayınlanan ilanlara göre, 81 il genelinde engelli ve engelsiz olmak üzere, toplam 4 bin işçi alımı yapılacaktır. Alınacak işçiler, beden işçisi statülerinden olup, bazı ilanlarda nitelikli işçi arandığı belirtilmektedir.

İŞ BAŞVURULARI ONLİNE OLARAK YAPILACAK

İş başvuruları Koronavirüs nedeniyle İŞKUR şubelerinden değil, İŞKUR’un resmi internet sayfası üzerinden online olarak yapılmaktadır. Beden işçiliği adı altında yayınlanan güncel iş ilanlarına online başvuru yapabilmeniz için aşağıda link verilmiştir. Belirtilen linki tıklayarak e-devlet sitemi üzerinden başvuru kaydınızı oluşturabilir ve yine e-devlet sistemi üzerinden başvuru sonucunuzu takip edebilirsiniz.

HANGİ ŞEHİRLERDE İŞÇİ ALIMI YAPILACAK?

İşçi alımları başta İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Kocaeli, Adana, Mersin, Denizli, Muğla ve Tekirdağ olmak üzere Türkiye’nin 72 ilinden yapılmaktadır. Hangi illerde hangi şirketlerin ve kamu kurumlarının işçi aldığına dair bilgileri aşağıda belirtilen linki tıklayarak görüntüleyebilirsiniz.

Türkiye iş Kurumu sayfası üzerinden işçi alım ilanı yayınlayan kurumların listesini görmek ve hemen bulunduğunuz ili seçerek iş başvurusunda bulunmak için BURAYI TIKLAYINIZ

İşçi-memur alımı yapan belediye iş ilanlarını görüntülemek için BURAYA TIKLAYINIZ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79