Engelli ikiz kardeşlere beyzbol sopalı saldırı

Engelli ikizlere beyzbol sopalarıyla bayıltan dayak - 1

Silivri’de engelli ikiz kardeşler, küçük kardeşleri ve kuzenleriyle birlikte bir grubun saldırısına uğradı.

Olay, geçtiğimiz Cuma günü saat 01.00 sıralarında Selimpaşa Mahallesinde meydana geldi.

İddiaya göre, sahilden evine doğru giden Serkan Ramazan Bağrıyanık'ın (17) yanına gelenler Sertan Necati Bağrıyanık'ın kardeşi olup olmadığını sorduktan sonra vurmaya başladı. Aldığı darbeler ile yere düşen Serkan Ramazan, beyzbol sopası ile aldığı darbeler nedeni ile parmakları ve kollarında kırıklar oluştu.

Gruptakiler daha sonra sahilde oturan ikiz kardeşler Sertan Necati, Ertan Ömür Bağrıyanık (19) ve kuzeni Samet Bağrıyanık'ın (17) yanına gelerek, sopalarla saldırdılar.

Engelli ikizlere beyzbol sopalarıyla bayıltan dayak - 3

Kuzenlerinin dövüldüğünü gören Samet Bağrıyanık yardım etmek isterken grup içerisinde biri elinde bulunan cam şişe ile kafasına vurdu.

Olay yerinde bulunan kişiler kavgayı ayırırken,  yüzde 60 engelli ve epilepsi hastası olan ikiz kardeşlerden Ertan Bağrıyanık aldığı darbeler sonucu baygınlık geçirdi.

Engelli ikizlere beyzbol sopalarıyla bayıltan dayak - 4

Bağrıyanık, olay yerine çağırılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Polis ekiplerinin çalışması sonrası yakalanan saldırganlar ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Engelli ikizlere beyzbol sopalarıyla bayıltan dayak - 5

Saldırganların serbest bırakılmasına tepki gösteren baba baba Serkan Bağrıyanık, “Benim çocuklarım zarar görmüş birinin gözü neredeyse kör olmuş, diğerinin parmakları kolları kırılmış yani bu adalet yok mu? Hala bu şahıslar dışarıda ben bunların tutuklanmalarını istiyorum.” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79