Görme engelliler spor kulübü tarihi bir başarıya imza attı!

ürkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu’nun 2025 yılı faaliyet programında yer alan Goalball 2. Lig’de mücadele eden Başkonuş Yaylası Kahramanmaraş Görme Engelliler Spor Kulübü, tarihi bir başarıya imza attı.

Aksaray’da düzenlenen karşılaşmalarda üstün bir performans sergileyen ekip, topladığı 36 puanla en yakın rakibine 6 puan fark atarak şampiyonluğunu ilan etti ve bir üst lige yükselme hakkı kazandı. 

Turnuva boyunca hücum gücüyle dikkat çeken Kahramanmaraş temsilcisi, rakip filelere tam 202 gol göndererek hücumda ligin en etkili takımı oldu. Savunmada da disiplinli bir oyun sergileyen ekip, kalesinde yalnızca 104 gol gördü.

Görme Engelli̇ler 1. Li̇g (1)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner79