Nisanur bebeğe nefes ol

İstanbul'da yaşayan Uzman Çavuş Ersin Damgacı'nın kızı Nazlı Nisanur bebek, doğumunun ardından kısa bir süre içinde SMA Tip 1 hastalığıyla mücadele etmeye başladı. SMA Tip 1 hastalığı, henüz 9 aylık olan minik bebeğin sağlığına kavuşması için Valilik onaylı bir kampanyanın tamamlanmasını gerektiriyor.

Nisanur Bebek (2)

Aslen Nevşehirli olan ancak babasının görevi sebebiyle İstanbul'da yaşayan ailenin 9 aylık bebeklerine SMA Tip 1 teşhisi konuldu. Bu ölümcül kas hastalığı, Nisanur'un hareket kabiliyetini kısıtlayarak ne emekleyebilmesine ne de rahatça hareket etmesine izin veriyor.

Nisanur Bebek (3)

Uzman Çavuş Ersin Damgacı'nın SMA hastası minik kızı Nazlı Nisanur için başlatılan ve 5 aydır devam eden kampanya %70 seviyesine ulaşmış durumda. Ancak, gelecek küçük katkılar, Nazlı Nisanur bebeğe hayat verecek.

TOGG almak isteyen Yozgatlılar müjde: Dev fırsat kapınızda!TOGG almak isteyen Yozgatlılar müjde: Dev fırsat kapınızda!

Nisanur Bebek (1)

Nisanur'un ailesi, hayırseverlerden acil yardım talep ediyor. Minik Nisanur'un acılarının hafiflemesi ve sağlığına kavuşması için yardımseverlerin desteğine ihtiyaçları var.

VALİLİK İZİNLİ İBAN! TR42 0001 0026 6363 5572 6450 05
Ersin Damgacı /Ziraat Bankası

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79