Görme engelli İngiliz turistin hayali Fethiye'de gerçek oldu

   

Yaşam HaberleriMuğlaFethiye

Görme engelli İngiliz turistin uçma hayali Muğla'nın Fethiye ilçesinde gerçekleşti.

Yamaç paraşütüyle uçuş yapmak için ailesiyle Ölüdeniz Mahallesi'ne gelen 47 yaşındaki Paul Goodwen, pilot Osman Nihat Cengiz ile Babadağ'a çıktı. Diğer pilotların da yardımıyla hazırlıklarını tamamlayan ikili, 1700 metrelik pistten tandem (ikili) uçuş yaptı.

Yaklaşık 45 dakika uçuş yapan Goodwen, Belcekız Plajı'ndaki piste indi. Goodwen, görmemesine rağmen uçuş deneyimiyle kendini özgür hissettiğini dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner79