Kütahya'da görme engelli çift hayatlarını birleştirdi

Kütahya'da yaşayan ve doğuştan görme engelli olan 26 yaşındaki Kezban Ayyıldız ile yine doğuştan engelli 25 yaşındaki Hüseyin Kaygusuz, hayatlarını birleştirdi.

Türkiye Sakatlar Derneği Kütahya Şubesince her yıl geleneksel olarak düzenlenen düğün töreni etkinliği bu yıl da devam etti.

Dernek bu yıl ki program kapsamında Kezban ve Hüseyin çiftinin düğünlerine ev sahipliği yaptı.

Kentteki bir düğün salonunda düzenlenen düğünde Kezban ve Hüseyin çifti, alkışlar eşliğinde salona gelerek ilk danslarını yaptı.

Dernek başkanı Hatice Yakar, dernek üyeleri ve çiftin yakınlarının ilgi gösterdiği düğünde genç çift ve davetliler gönüllerince eğlendi.

Damat Hüseyin Kaygusuz, gazetecilere, eşi Kezban Ayyıldız ile Denizli'deki bir görme engelliler okulunda tanıştığını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner79