Türkiye’de bir ilk: Giresun Kent Konseyi’nde “Otizm Meclisi” kuruluyor

Toplantıda, Engelli Meclisi Üyesi İbrahim Kol otizmle ilgili deneyimlerini paylaşırken, Erdoğan Karabal otizmin bilimsel boyutları ve yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgi verdi. Çocuk Meclisi Başkanı Emine Çetinkaya ise Otizm Meclisi’nin kurulmasının önemine vurgu yaptı.

Otizm Meclisi, şehirde ve ülkede otizm farkındalığını artırmak, otizmli bireylerin haklarını ve ihtiyaçlarını görünür kılmak amacıyla faaliyet gösterecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner79