Nevşehir’de Bir İlk: Hakan Doğuş Avrupa Paralimpik Oyunlarında Hakem!

Nevşehir’de Bir İlk: Hakan Doğuş Avrupa Paralimpik Gençlik Oyunlarında Hakem Olarak Görevde

Nevşehirli Boccia hakemi Hakan Doğuş, ülkemizde ilk kez düzenlenen Avrupa Paralimpik Gençlik Oyunlarında Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu tarafından hakem olarak görevlendirildi. Bu önemli görevle Hakan Doğuş, Nevşehir’i uluslararası düzeyde temsil eden ilk Boccia hakemi olma unvanını da kazanmış oldu.

Türkiye'de ilk kez İstanbul'un ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Para Gençlik Oyunları'nın resmi açılış töreni yapıldı. Bu prestijli organizasyonda görev alan Hakan Doğuş’un başarısı, hem ilimiz spor camiası hem de paralimpik sporları alanındaki çalışmalar açısından büyük önem taşıyor.

Hakan Doğuş’un gösterdiği bu başarı, genç hakemlerimize de ilham kaynağı olmaya devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner79