35 akülü arac engellilerle buluşturuldu

ISPARTA Belediyesi, 13 engelli vatandaşa akülü araç hediye etti. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, göreve geldiklerinden bugüne bir yıllık süreçte 35 akülü aracın engellilerle buluşturulduğunu söyledi. Başdeğirmen, "Engelli vatandaşlarımızın sorunlarını biliyoruz. Belediye olarak sorunlarına çare olmaya çalışıyoruz. 2019'da 22, bugünde 13 engelli vatandaşımızı aynı şekilde araçlarıyla buluşturduk. Engelli vatandaşlarımızın daha rahat yaşamalarını ve onların sosyal hayatlarını kolaylaştıracak bir çalışma olduğunu düşünüyorum. Engelli vatandaşlarımızın hayatlarının ne kadar zor olduğunu biliyoruz" diye konuştu.

HEPSİ MUTLU OLDU
Başdeğirmen çifti engelli bireylere akülü araçlarını teslim ederken, onlarla tek tek ilgilendi. Engelli vatandaşlar Başdeğirmen'e teşekkür ederken, yaşadıkları mutluluğu dile getirdi. Engelli vatandaşlar, "Bizleri düşündükleri için emeği geçen başta Başkanımız ve eşi olmak üzere herkese teşekkür ederiz. Bu araçları yıllardır bekliyorduk" diye konuştu. Engelli bireylerin aileleri de, "Bugünü yıllarca bekledik. Başkanımız ve eşi Şadiye hanıma çok teşekkür ederiz. Evlatlarımızın hastane işleri oluyor dışarı çıkması gerekiyordu. Bunlar çok zor oluyordu. Şimdi evden kendileri de çıkıp gezip gelebilirler" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79