Adana Belediye Başkanı Karalar: Engelliden ücret alalım diyorum yanaşmıyorsunuz

Adana Büyükşehir Belediye Meclisinin Ocak ayı dördüncü oturumda özel halk otobüslerinin engellileri almadığına dair gelen şikayetler gündem oldu. Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Zeydan Karalar tarafından açıldı. Gündemin 48. maddesinde özel halk otobüsleri güzergah bedellerinin taksitle ödenmesine dair komisyondan gelen rapor oy birliğiyle kabul edildikten sonra konuşan Başkan Zeydan Karalar, “Özel Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Hacı Ali Yaşar burada. Özel halk otobüslerine sürekli lehinde kararlar alıyoruz. Onun dışında kalan toplu taşımacılık yapanlara haksızlık yapmamak gerekir” dedi.

'TAŞINAN DA VERSİN' ÖNERİSİ ŞAŞIRTTI

MHP’li Belediye Meclis Üyesi Hacı Ali Yaşar, yerinden söze girerek, “Onlar bizim gibi güzergah bedeli ödemiyor başkanım” dedi. Karalar ise devamla şunları söyledi:

  • “Biz sizlere engellilerin taşınması için destek verdik değil mi? 1100 lira filan. Ben dedim ki buna bir sınır koyalım, özel halk otobüslerinin engellileri almadığı noktasında ciddi şikayet var. Biz bir fiyat koyalım, onun üzerine de taşınan da koysun dedim. Onu da kabul etmediniz. En doğrusu oydu. Esnafa ceza keselim diyorsunuz. Ceza kesince de gelip cezayı affedin diyorsunuz. Ben 2 yıldır talimatımla ceza kestirmiyorum. Dolayısıyla da onun yaptığını sineye çekmiş oluyoruz. Ama parasal bir şey yapsak ona mecbur kalırdı, onu doğru yapmadık yani. Her gün engellileri almadılar diye en az 50 şikayet geliyor”
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hamdi selvi 3 yıl önce

ALLAH SENİ BİR BARDAK SUYA HASRET BIRAKSIN TEK DİLEĞİM ALLAHTAN SANA BUDUR

banner78

banner79