Gemlik'te Engelsiz Montaj Atölyesi faaliyete başladı

Sağlık tedbirleri kapsamında ateşleri ölçülüp HES kodları sorgulanarak Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne girişi yapılan engelli bireyler, uzman eğitimciler Gizem Sertkaya ve Özlem Kılıç rehberliğinde, elektrik sistemleri üretiminde kullanılan basit parçaların montajına başladılar.

Atölyedeki ilk çalışmaya Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Akış Serintürk, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Bukle Erman ile personel ve engelli aileleri katıldı.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan montaj atölyesine gerçekleştirdiği ziyarette çalışanlar ile bizzat ilgilendi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Sertaslan, Engelsiz Montaj Atölyesi’nin Gemlik’te istihdama katkı sağlayacağını söyledi.

Başkan Sertaslan şöyle konuştu: “Gerek sosyal hayatta gerekse çalışma hayatında engelleri kaldıracak arkadaşlarımız ile bir araya gelmekten dolayı çok mutluyum. Gemlik Belediyesi olarak önemli bir sosyal projeyi daha hayata geçirdik. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde kreş, yaşlı konukevi, Halk Market, Engelsiz Taksi, Hasta Nakil Ambulansından sonra Engelsiz Montaj Atölyemizi hayata geçirdik. Müdürlüğümüz ile iletişime geçen engelli bireyler, arzu ettikleri takdirde atölyemizde görev alarak sosyal hayata katılırken belediyemizin kendilerine tanıdığı imkanlardan faydalanabilecekler. Ayrıca atölyemizde çalışan arkadaşlarımız, bölgemizdeki işletmelerin ihtiyaçları doğrultusunda istihdam edilebilecekler. Gemlik Belediyesi olarak hemşerilerimizin hayatlarını kolaylaştıracak sosyal projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79