Özel çocuklara 'Sevgi Atölyesi' müjdesi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası'nda engelli bireyler ve aileleri ile bir araya geldi. Başkan Tütüncü, koronavirüs önlemleri kapsamında telekonferans sistemiyle buluştuğu engelli bireyler ve ailelerinin Engelliler Haftası'nı kutladı. Antalya Down Sendromlular ve Engelliler Dernek Başkanı Gülcan Ay'ın da katıldığı telekonferans görüşmesinde Başkan Tütüncü, engelli bireyler ve ailelerinin istek ve dileklerini dinledi. Başkan Tütüncü, görüşme sırasında özel çocuklara çeşitli eğitimlerin verildiği 'Sevgi Atölyesi'ni de genişletme sözü verdi.

Engelliler Haftası nedeniyle, basketbol topu da hediye eden Tütüncü, her zaman engelli bireylerin yanı başında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini söyledi. Engellerin ancak sevgiyle kaldırılabileceğini belirten Başkan Tütüncü, “Özel çocuklarımız sevgi atölyelerinde güzel ortamlar paylaşıyor. Sevgileri büyütmek ve mutlulukları artırmak ve gülen yüzleri daha da neşeli kılmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bizim için 365 günün 365 günü sevgili özel çocuklarımızla ilgilendiğimiz, engelleri sevgiyle kaldırdığımız bir dönemdir" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79